Nieuwsbrief December 2009


XLR nieuwe stijl:
Begin 2009 is XLR compleet ge-restyled en dat heeft ervoor gezorgd dat het bezoekers aantal inmiddels meer dan verdubbeld is. XLR is momenteel nog de enige muzikantenbank waarbij je geen lid hoeft te worden om een advertentie te kunnen plaatsen. En zoals het er nu uitziet willen we dat gewoon zo houden.
Meteen zoeken op marktplaats:
Wist je trouwens dat je op XLR meteen kan zoeken naar advertenties van muzikanten op marktplaats em musicfrom nl? Reageren gaat overigens gewoon via marktplaats of musicfrom nl, we sturen je door naar de juiste advertentie. Wel zo handig dachten we.

LET OP: Alleen de nieuwste advertenties van marktplaats en musicfrom nl verschijnen in de zoekresultaten.
Tweedehands advertenties:
Verder willen we de mogelijkheden van XLR komend jaar uitbreiden. Zo komt er een mogelijkheid om particuliere advertenties tekoop / gevraagd te plaatsen. Gratis natuurlijk.
Youtube video's:
De vorige jaar gelanceerde youtube video top 100 is een succes gebleken, inmiddels staan er 180 video's op de website. Helaas heeft nog lang niet elke band zijn youtube video aangemeld dus vooral doorgaan met aanmelden!

Meld je video nu aan!
Vrienden van XLR:
Op deze pagina kun je gratis een link (met banner van 300x60 pixels) naar jouw website plaatsen. We vragen wel van je dat je een link van jouw website naar ons maakt. Hoe meer er op jouw link geklikt word, hoe hoger je in de lijst van friends komt. Van de eerste 10 vrienden wordt tevens de banner vertoond. Goeie deal niet? Geef je nu op!

Geef je nu op!
Sponsers en Partners:
Om XLR nog groter en bekender te maken zoeken we partners/sponsers. We hebben een mogelijkheid om met je banner tussen de advertenties te verschijnen in de provincie van je keuze. Maar ook ons unieke data-access systeem willen we je niet onthouden. Alle advertenties die op XLR staan kunnen ook op jouw website getoond worden, in je eigen stijl en zonder banners! Dan heeft jouw website een eigen muzikantenbank die natuurlijk altijd uptodate is. Gewoon een stukje interactieve content op je website waar je geen omkijken naar hebt!

Klik voor meer informatie!
Wensen
Natuurlijk willen meteen we van de gelegenheid gebruik maken om je hele fijne feestdagen en een muzikaal 2010 toe te wensen.

 
Partners van XLR
 Alkmaarse Gitaarschool
 Aqua 8
 Maryamma
 Muziekhandel Spanjaard
 Muzikantenbank.net
 Peter Johanzen muziek