Geschiedenis XLR regionale muzikantenbank
Deze muzikantenbank bestaat sinds 28 februari 2003 en inmiddels hebben duizenden muzikanten de website gevonden. Het oorspronkelijke idee was een muzikantenbank alleen voor de regio Alkmaar. Al snel werden er steeds meer advertenties van buiten de regio geplaatst en hebben we besloten er een nationale muzikantenbank van te maken.
Plaatsen advertentie
Het plaatsen van een advertentie is geheel gratis. Je advertentie blijft als je geen actie onderneemt gedurende een jaar op de website staan. Zodra je een advertentie plaatst krijg je direct een email toegezonden met een link om je advertentie te bevestigen. Je hebt daar 3 dagen de tijd voor. Bevestig je de advertentie niet binnen de tijd dan word deze automatisch weer verwijderd. Heb je geen bevestigings mail ontvangen dan is of je email adres niet correct of de bevestigings email is onderschept door je spam filter.
Nadat je de advertentie hebt bevestigd is deze te zien op de website.Je ontvangt tevens een mailtje met twee links. Een om de advertentie te wijzigen en een om de advertentie te verwijderen.
Reageren op een advertentie
Sinds januari 2009 is de website ingrijpend veranderd. Zo staan er bij de advertenties geen emailadressen meer om onze adverteerders te beschermen tegen de spamrobots die websites doorzoeken naar emailadressen. Wel staat er een link 'neem contact op' zodra je daarop drukt wordt jouw gevraagd je email adres in te vullen. Druk vervolgens op verzenden en de desbetreffende advertentie word je dan toegemaild met het email adres van de adverteerder.
Beheer code kwijt?
Het is natuurlijk mogelijk dat je de mail met je beheer links kwijt bent geraakt. Rechts op dit scherm vind je een formuliertje om deze mail nogmaals aan te vragen. Gewoon het emailadres in vullen waarmee je de advertenties hebt geplaatst en op 'verzenden' drukken.
Commerciële advertenties
Het plaatsen van een commerciële advertentie is niet gratis. Deze advertenties worden door de webmaster verwijderd. Bij herhaaldelijk plaatsen hiervan word je emailadres op de zwarte lijst gezet en kun geen advertenties meer plaatsen. Wil je een commerciële advertentie plaatsen neem dan even contact met ons op.
Opgeven links
Zodra je op de homepagina een provincie gekozen hebt verschijnt er boven aan je scherm een extra link Regio-info. Op de pagina regio-info vind je diverse links die betrekking hebben op de gekozen regio. Je kunt zelf ook een link aanmelden. De links worden eerst door de webmaster gecontroleerd. Het kan dus een of twee dagen duren voordat je link op de website zichtbaar is.
Links werken niet?
Veel websites verdwijnen net zo snel als ze gekomen zijn. Het is dus mogelijk dat enkele links op XLR niet meer werken of naar een verkeerde pagina verwijzen. Middels een geavanceerd script worden links elke week automatisch gecontroleerd. De meeste dode links vinden we wel. Maar tegenwoordig worden domeinen vaak gekaapt en wijzen dan naar een soort van startpagina. We hebben geprobeerd dit automatisch te controleren en dat lukt in 90% van de gevallen. Er glippen er dus af en toe een paar door de mazen van ons net.
Dus zie jij een link die niet werkt mail dat ons door! We zullen ons script dan weer aanpassen en hopen uiteindelijk alle vervuilde links er uit te filteren.
Mail een foute link hier!
Banner op onze site
Zoals je wel gezien zult hebben bieden wij bedrijven de mogelijkheid een banner op onze website te plaatsen. Wil jij ook een banner op onze website of informatie over de mogelijkheden neem dan even contact met ons op. Wij zullen je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.
Vragen of suggesties?
Heb je vragen of suggesties? Werkt er iets niet zoals jij denkt dat het zou moeten werken? Ook dan vragen we je contact met ons op te nemen

 
Beheerlinks kwijt?

Vul het emailadres in waarmee je de advertenties hebt geplaatst en druk op aanmelden.
Je krijgt dan direct een mailtje toegestuurd met de links om je advertentie te beheren.